| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; sta ces... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma bili smo mi, samo smo se ponašali kao u samoposluživanju. muahahahah (još ćeš ti bankrotirati kraj takvih mušterija). Hvala, gazdarice, baš će mi dobro leći- 'čujem' da je večera uskoro gotova, pa da mi malo otvori apetit. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #77 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) ej manekenka meni bi sad godio jegger pa još jedan, pa onda još jedan dupli...!! ajmo malo tješenje, jel vam se dogodilo kad da prespavate jebeni ispit, ko ja danas npr. pa toga nema nigdje... baš sam a toliko se mučiš i mučiš... ah ... (pitao me na kraju usmeno al tak teško da sam jednostavno morala past... ) |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:06.

kaze mama da stavis na njen racun

)