| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Ma evo Vuxs, nemoj se niš' ljutiti... Tigrica i ja ćemo ti se pridružiti, evo odoh ja po rundu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8231 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma evo Vuxs, nemoj se niš' ljutiti... ![]() Tigrica i ja ćemo ti se pridružiti, evo odoh ja po rundu, samo ne očekujte da nešto stavim u jukebox, jednostavno mi ništa ne pada na pamet za ovako ugodno društvo. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #8233 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Tigrice, evo malo finog crnjaka... Ove naše noćne uspavanke se pretvaraju u vrlo ugodnu naviku, i teško da bih si mogao poželjeti bolje društvo za tako ugodan završetak dana (ovdje namjerno ignoriram Vuxsa ). ![]() I prijateljice, kako si mi ti provela dan? Ugodno, nadam se...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #8235 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Drago mi je čuti. No nažalost, morat ću te polako pozdraviti jer me već san hvata*. Ugodna ti noć i vidimo se sutra. ![]() * pa da sutra na Yubitou ne osvane ovakvo nešto:
| | |
| | #8237 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) vodeeeee, ne mogu niš drugo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8239 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) fala, umirem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.

.
). 
No nažalost, morat ću te polako pozdraviti jer me već san hvata*. Ugodna ti noć i vidimo se sutra. 

Ok, danas je na meni red 

PETICIJA za promjenu mojeg nicka