| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; KALLLIMEROO!! AJME,..... STARA MI PRICALA O TOM CRTICU!! JA SAM OVAJ GLEDALA... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #981 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) KALLLIMEROO!! AJME,..... STARA MI PRICALA O TOM CRTICU!! JA SAM OVAJ GLEDALA
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #982 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma daa, Anthlone- Gustav, A je to, Tom & Jerry, Krezubica (tako mi mlijeka u prahu, kidam smjesta nalijevo), Kerempatak & Buzdovan (zatvori oči Kerempatak, ovo... e sad se nem'rem sjetiti kako ide dalje), Zekoslav Mrkva (što te muči, nofra?), Jetsons, Kremenko, Rz Brzotrz, Linea, Pončo i Toro, Eustahije Brzić (zdravo, zmijoljupci), Pink Panther, Baltazar, Inspektor Maska, pa i oni meni manje dragi Bubi (Bubi se hoće igrati), ona mala Vila, Pčelca Maja, itd, itd... A sada još jedan spot (tipično muški izbor- pjesma Thank you mi je bolja, ali mi je ona u ovom spotu više sexy pa ide ovaj), vrlo zgodna (mnogi se vjerojatno ne će složiti samnom) mlada dama:
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #983 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) ja sam didio zapamtila po stanu. ona i eminem... prejebena stvar dido ima predobar glas rep+ za pjesmu ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #985 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Stiže, Gazdarice, a onda ću opskrbiti i Vražicu i Anthlona (a ni sebe ne ću zaboraviti). ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #989 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
skroz gore.
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:10.

skroz gore.