| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi vrlina vs. mana u Humor forumu; Nakon nekoliko objesnih tema (i još većih objesti u odgovorima) odlučio sam vidjeti koliko se poznajemo, tj da li zaboravljamo š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | vrlina vs. mana Nakon nekoliko objesnih tema (i još većih objesti u odgovorima) odlučio sam vidjeti koliko se poznajemo, tj da li zaboravljamo što su vrline čovjeka (sjetio sam se jedne teme našeg admina o liku u tramvaju) a što mane??? tako da sam ovo koncipirao u ovoj temi igara, ali sa ozbiljnom konotacijom ubrojenosti ljudi na ovom forumu ili općenito ovog naroda u ovom vremenu poprilično pomaknutih vrijednosti. Dakle, idemo redom, neko kaže vrlinu pa zatim manu, pa opet vrlina i tako bez granica..... 1. V - Odricanje.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| banned | Re: vrlina vs. mana 2. M - Hedonizam pitanje modovima; jel mogu ja ovo sam igrat jer nema baš zainteresiranih ja bi se igro sam sa sobom (i vud lajk to plej aloune vid rum )
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: vrlina vs. mana M - oholost
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: mana, vrlina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.