| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; Ajmo, forumaši, svi koji znate neku zagonetku pišite da se tu i malo mozga.... Od mene jedna........ Postoji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zagonetke....... Ajmo, forumaši, svi koji znate neku zagonetku pišite da se tu i malo mozga.... ![]() Od mene jedna........ Postoji jedno stablo i na dvije grane se nalaze dvije skupine ptica. Ove sa prve grane kažu ovima sa druge: "Aj nek dođe jedna od vas kod nas na granu pa će nas biti isto." Ove druge odgovaraju : " Ma da, aj nek jedna od vas dođe kod nas na granu pa će nasbiti duplo više od vas!" Koliko na kojoj grani ima ptica?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Ma bravo..... Iduća: Muškarac je upucan u autu .Na njegovoj odjeći nije bilo tragova baruta što znači da se ne radi o samoubojstvu i da je osoba koja ga je ubila bila izvan auta. Međutim,svi prozori su bili dignuti,a i vrata od auta su bila zaključana. Nakon analize mjesta zločina, utvrđeno je da su jedine rupe od metka bile na čovjeku - dakle, na autu ništa ni ogrebotine. Ključevi su pronađeni u autu. Kako je muškarac ubijen?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagonetke....... Kabriolet. Ma ima već tema sa tim zagonetkama ali je davno zamrla pa nek stoji ova
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Ajmo, ekipa, živnut malo...... Danas je majka 21 godinu starija od svog djeteta. Za 6 godina, majka ce biti 5 puta starija od djeteta. Pitanje glasi: Gdje je otac tog djeteta sada?
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagonetke....... Na mami ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagonetke....... X+21=Y 5(X+6)=Y+6 5X+30=X+21+6 4X=-3 X=-3/4 Zadovoljan ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.