| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; moze li nova zagonetka, ovu sam rijesio, odg u reply odmah prije ovog... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Mrzim padobrance, pogotovo kada ulete i prave se pametni...... ![]() U jednom restoranu, gost je ostao šokiran kada je u svojoj kavi ugledao muhu. Poslao je konobara da mu donese novu šalicu. Nakon prvog gutljaja, gost je prevrnuo stol i viknuo: " Ovo je ista šalica kave koju ste mi dali i prije!" Kako je to znao?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Ne radi se o caju vec o kavi...mislim da konobar nije uopce prelijevao iz salice u salicu kad je ovaj skuzio da je to ista...vjerojatno je samo izvadio muhu i vratio mu istu salicu kave...sad samo treba skuziti kako je ovaj to odmah znao.A ovo sto si ti sanjin napisao ima smisla samo ako je i u drugoj salici kave bila muha
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #100 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagonetke....... zasladio je kavu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

32 52.....