| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: daidza zasladio je kavu Bravo.......... Aj nastavi red 1 11 21 1211 111221 312211 13112221... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Meni se pari da si u pravu..... Aj dodaj još 2 reda da ti potvrdim rezultat.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Odlično barba.... Dugujem ti rep...... Javim se sa novom, samo da smislim.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Poslali Amerikanci špijuna u Rusiju da spijunira...Naucili ga odlicno ruski jezik i kulturu.Tip došao u Rusiju i super se uklopio.Rusima je nesto bilo sumnjivo pa su odmah zakljucili da je to Amerikanac i ubili ga.Kako su znali da je ovaj Amerikanac?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Celebrity | Re: Zagonetke....... ja sam uvrijedjena i povrijedjena!!! ova tema je plagijat i to nitko nije primjetio ( bez uvrede locrian85) riješite zagonetku
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:52.

29 49.....