| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 Adolon, crnca su poslali...... A u Rusiji kao crnaca nema...ak ima kod mene u Novom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... A u Rusiji kao crnaca nema...ak ima kod mene u Novom Zagrebu onda bome ima i u Sankt Petersburgu ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #134 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Zagonetke....... Citat:
Ah tek sad kuzim... ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
Zadnji Uredio Sasuke : 07-05-08 u 21:10. | ||
| | |
| | #135 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #136 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Ovu sam zagonetku vec cuo,vise je nesto tipa vica...Ako se ne varam to je Mujo na magarcu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Blavo.... ![]() Postoji jedan most kojeg se može, uz najbrže trčanje, pretrčati za deset minuta. Ali prijelaz preko mosta ne dozvoljava stražar, čija se stražarnica nalazi točno na sredini mosta. Naš junak stoji na jednoj strani obale, i razmišlja kako bi se, onako bespomoćan, domogao druge strane obale. Dok je razmišljao što da radi, čovjek je zapazio kako stražar upućuje natrag svaku osobu koja bi nastojala prijeći most. Ljudi su mu se pokoravali, jer je stražar bio legalni predstavnik zakona - i to s napunjenim oružjem. Jednako tako naš je čovjek zapazio da stražar ima običaj odspavati pet do šest minuta u stražarnici, pa tek onda izaći van i provjeriti ima li koga na mostu. Mjesto na kojem bi se sakrio na mostu nije postojalo i činilo se da nema načina kako prijeći na drugu stranu. No, naš junak se nakon kratkog razmišljanja dosjetio rješenja i prešao most s lakoćom. Kako mu je to pošlo za rukom?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Mozda je cuvar malo pa predjes na drugu stranu dok on spava...pricekas da se probudi i pravis se kao da si dosao s druge strane i on te posalje nazad,tako si presao most.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

pa predjes na drugu stranu dok on spava...pricekas da se probudi i pravis se kao da si dosao s druge strane i on te posalje nazad,tako si presao most.