| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; 3 opcije 1. po suncu 2. ima sat na ruci i zafrkava svabu pa kad digne jaja vidi koliko je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zagonetke....... 3 opcije 1. po suncu 2. ima sat na ruci i zafrkava svabu pa kad digne jaja vidi koliko je sati... 3. magarac ima sat na jajima ![]() reci ako smo u krivu navire mi jos rjesenja potencijalnih
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #163 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Jeste.... ![]() U nedjelju sam je posljednji put vidio, bilo je to onog dana kad je prekjučer bilo preksutra. Naš će idući susret biti onog dana kada preksutra bude prekjučer. Kad ćemo se opet sresti ona i ja?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #168 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Ne i ne..... Lakše će vam biti ako prvo skužite kojeg dana u tjednu je ta izjava izrečena......... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.