| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; Google ja prava stvar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagonetke....... Čuo sam to već prije pa sam znao riješenje a ovo sam izguglao, imaš pravo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Našao sam doma knjižicu zagonetki i pitalica pa sada postam..... Uđeš na jedna vrata a izađeš na dvoja vrata. Kada misliš da si izašao, zapravo si ušao....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Bingo...................... Evo iduća.... Što više od nje uzimaš sve je veća
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.