| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 Bingo...................... Evo iduća.... Što više od nje uzimaš sve je veća Sreća.... nekako mi ide ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zagonetke....... Citat:
nekako mi ide i rima.....![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,828
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... rupa ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Bjavo.... ![]() Archibald je šetao 20 minuta po kiši da mu se nije smočila ni jedna vlas na glavi. Nije nosio šešir, nije je imao kišobran i glava mu s ničim nije bila pokrivena. Odjeća mu se smočila, kako se to dogodilo?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.

nekako mi ide i rima.....