| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; znam, nisam koncentriran....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Ne, 2 mrtve, 1 živa..... Nekoliko je postupaka ali je jedno rješenje.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Zagonetke....... Ovako .. Kazes da A 100% pogadja, B 80, a C 50? Znaci ako pucaju po redu A,B,C , onda a lik ce ubit nekog od B,ili C jer 100% pogadja.. onda ce putac B ili C lik, al nece ubit lika A jer ne pogadjaju 100 posto, pa ce onda opet A lik bit na redu, i ubit ce jedino prezivjelog? ![]() ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zagonetke....... Ali ako pucaju A-b-c i logično a se odluči pucat u b.....b umire, c ima 50% šanse da pogodi a i to je konačno, šanse između a i c su 50% Osim ako puca i mrtvi b..... ![]() Ne znam.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.

) bar mislim..al umoran sam pa ne mogu vise razmisljat