| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Zagonetke....... u Humor forumu; Nije, zato jer može c ubit a (50%) znači nije nikako sigurno da će iko preživit....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagonetke....... Računajte da su vještine poznate....... Znači znaju svi da je osoba A najbolji a osoba C najslabiji strijelac..... Svatko ima strategiju.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zagonetke....... Citat:
(osim ako ovo zalutalim nešto znači, onda ovo ne stoji )sad neću moć zaspat razmišljajuć.... ![]() laku noć.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Zagonetke....... Ne. i ja sam reko da ce svi prezivit, jer sam isto mislio da nitko nece bit pogodjen metkom,al kaze zalutalim... znaci ,pogodjen ce bit.. ajde odgonetni nam!!! Ja mislim da svatko ima sanse za prezivit... Znaci svi mogu bit mrtvi.. Zavisi od redosljeda, ako A pocne, onda je A pobjednik, Zadnji Uredio EXER20 : 11-03-08 u 01:39. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zagonetke....... a ubija b, c ne puca već propušta i iskorištava svojih 50% promašaja. Sada on već ima kuglu u pištolju i puca prvi i dolazi njegovih 50% za pogodak i ubija onog a i ostaje živ c jel točno, jel točno, aaaa?
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zagonetke....... čekaj ajmo da c puca prvi u b i promašuje, b puca u a promašuje a u b pogada, znači b mrtav sada c u a pogada i a je mrtav. Izgleda da je bitan redosled pucanja, ako a puca prvi i 100% pogada onda jebiga nemaju šanse osim ako nije caka u pištoljima jer je navedeno nešto kao vesterni znači bubanj od 5 metaka. Ovi stari dvoboji su bili sa kuglom i barutom. Ajd malo razmisli???
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagonetke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.

(osim ako ovo zalutalim nešto znači, onda ovo ne stoji
)