| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Command and Conquer: Zero Hour u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav! Trebao bih mi orginal cd key za zero hour za igranje online ili lan..ukoliko netko ima orginal igru ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-08
Poruka: 68
![]() | Command and Conquer: Zero Hour Pozdrav! Trebao bih mi orginal cd key za zero hour za igranje online ili lan..ukoliko netko ima orginal igru a ne igra online ili lan molio bih da mi da cd key bio bih mu jako zahvalan ...citav grad sam pretrazio i kupio bih tu igru ali je nema..algoritam itd da mi netko ne kaze kupi orginal pa igraj ...stvarno mi se to igra online ili preko hamachija (lan) ...ukoliko netko ima a hoce mi dati neka mi posalje na pm..hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Command and Conquer: Zero Hour ej evo imaš tu za naručit orginal ![]() http://www.crovortex.com/webshop/igr...st_Decade.html igra sadrži: - Command & Conquer - Command & Conquer The Covert Operations - Command & Conquer Red Alert - Command & Conquer Red Alert Counterstrike - Command & Conquer Red Alert The Aftermath - Command & Conquer Tiberian Sun - Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm - Command & Conquer Red Alert 2 - Command & Conquer Yuri’s Revenge - Command & Conquer Renegade - Command & Conquer Generals - Command & Conquer Generals Zero Hour
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.