| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi counter strike 1.6 u Tehnologija i Tehnika forumu; dali netko zna objasnit kako da napravim svoj server. unaprijed hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: counter strike 1.6 prvo da te ja pitam...jel taj cs non steam tj crackan....i drugo...kakav server...online....ili lan server...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: counter strike 1.6 e vis....ak imas non steam nemres igrat online....bar kolko se secam....steam je jedna vrlo zajebana stvarcica...koju ja bas ne podnosim...na stranu kak funkcionira al da bi online server radil moras imat cs s steamom i regat se kod njih i svasta nesta...a mislim da cak postoje neki strani serveri (mozda i mi imamo koji) na koje se mos kacit...jedino ti preostaje da s nekim igras prek hamachija ili xfire-a...malo pronjuskaj kaj kak....ziher ima na netu negdje....ja se vise ni ne sjecam...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Godina: 18
Poruka: 3
![]() | Re: counter strike 1.6 vako ako oces pravi server moras dati 200 KM(800kn),a ako oces server koji nis netreba placat ali ti stopa koda mu je rođendan moraš ući u program files pa valve onda imas ikonu hlds pa tu upres,upises im servera i to a onde gdje pise network stavis internet stavis to onda kad sve to upises upres start server,pa kad ti se otvori novi prozor udjes u konzole upises sv_lan0 i odes na Find My IP Address - Lookup das taj ip kome oces i igrate,pa kad server prenoci nece ti moci i moras otic na tu stranicu regat se i tak |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-08
Poruka: 9
![]() | Re: counter strike 1.6 Heh obozavam ovakve teme...da pređem na stvar ja sam admin na jednom serveru i dosta vec igram cs 1.6 tako da znam dosta toga u vezi cs ewo ti moj msn pa mi se javi se cu ti objasnit : dino.ostric@hotmail.com I moram se pohvalit ewo ti ip od servera di sam admin 91.185.193.114:27025 UZIVAJ ... |
| | |
![]() |
« Poker
|
UT3 - system req? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:51.

UZIVAJ ...
EWO vam moj IP od mojeg servera 91.185.193.114:27025 Cujemo se