| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Croportal Liga-Fantasy Premier League, 2.sezona u Tehnologija i Tehnika forumu; po uzoru na dosad igrane lige napravio sam croportal ligu za novu sezonu premier lige odite ovamo Fantasy Premier League - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croportal Liga-Fantasy Premier League, 2.sezona po uzoru na dosad igrane lige napravio sam croportal ligu za novu sezonu premier lige ![]() odite ovamo Fantasy Premier League - a Fantasy Football Game for the Barclays Premier League i napravite momcad i uđite u ligu Citat:
![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes | |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Liga-Fantasy Premier League, 2.sezona tko bi reko ![]() bilo bi dobro da nas ima u sto vecem broju
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal Liga-Fantasy Premier League, 2.sezona Jel se igra ovo još ![]() Ajmo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Liga-Fantasy Premier League, 2.sezona pocinje kad i sezona prava, i bazira se na onome sta ucinu pravi igrači sto nas je vise to bolje
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
![]() |
« NHL - Hokej
|
PES VS FIFA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.