| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi da li nas igre čine pametnijima ili glupljima? u Tehnologija i Tehnika forumu; eto molim vas šta mislite o tome, ja mislim da nas neke igre čine pametnijima,a ima i onih koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: da li nas igre čine pametnijima ili glupljima? a i onih koje nam razvijaju maštu i domišljatost, zavisi od igre
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: da li nas igre čine pametnijima ili glupljima? u većini slučajeva glupljima, ali nam poboljšavaju umijeće sa rukama i reflekse....ali ima i igara koje te stvarno tjeraju na razmišljanje, ali takve su rijetke....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li nas igre čine pametnijima ili glupljima? Ja mislim da sve igre na neki način razvijaju mozak, neke reflekse, pamćenje, koncentraciju, neke ostale stvari navodno na nekima se i vid poboljšava po nekim istraživanjima tj bolje opažanje se razvija. Mislim da nas igre ne čine glupima ili da nas poglupljuju, ali i zavisi do igre ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li nas igre čine pametnijima ili glupljima? Zavisi od vrste,imas igre koje te poticu na razmisljanje npr. razne avanture...a iskreno ne znam nijedan primjer igrice koja te zatupljuje,mozda samo zato sto ti svakako oduzima vrijeme
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Citat:
A igra koja zaglupljuje je Postal 2
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: da li nas igre čine pametnijima ili glupljima? Ovisi sta igras , ako igras naprimjer metal gear solid ili komandose , mislim da ce te takve igre ucinit lukavijim i pametnijim jer takve igre zahtjevaju razmisljanje a ako igras tetris , neces postat puno pametniji jer je to jednostavna igra u kojoj jedino kordinacija ruku igra ulogu ![]()
__________________ live and let live |
| | |
![]() |
« Silent Hill
|
MMORPG 9Dragons »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:34.