| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi DarkStar One u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne znam kolko vas se sjeća Elite, koju sam igro nekad davno na Commodre 64, ali meni se dobro usjekla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | DarkStar One Ne znam kolko vas se sjeća Elite, koju sam igro nekad davno na Commodre 64, ali meni se dobro usjekla u pamćenje .... a sad, već dugo nisam igrao neki space sim di se mogu do mile volje povestiti napucavanju i zajebanciji, a DSO je upravo takav ... neke manje mane uključuje kaj su svemirske stanice jako slične i kaj je voice acting stravično naporan ponekad, ali to se sve preživi kad se izleti van i počne napucavanje ... a napucavanja fala bogu ima .... DSO me podsjeća na Freespace po akciji .. a na Independence War 2 po radnji i nekim drugim elementima ... skoro pa savršen mix u mojim očima ... topla preporuka ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 126
![]() | Re: DarkStar One stara tema al jbg imam jedan problem sa DSO Dođem do one misije da pronađem očevog ubojicu, ali mi ne dopušta da odem u Metharon system, uvijek piše da skok nije moguć. Na netu sam našao da DSO baš ne radi dobro na visti, i da puno ljudi ima problem s tim. Jedan od problema je da ne možeš skakat u druge sisteme izvan onih prvih par koji su vidljivi odmah na početku. Jel imao još netko taj problem i kako ste ga riješili? evo i screenshot |
| | |
![]() |
| Tagovi: darkstar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.