| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Diablo III u Tehnologija i Tehnika forumu; hehe nisi jedini mene spasava cinjenica da na faxu iman laptop koji ga nece moc pokrenut najvjerojatnije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Diablo III hehe nisi jedini mene spasava cinjenica da na faxu iman laptop koji ga nece moc pokrenut najvjerojatnije ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 173
![]() | pitaj boga kada ce izac ali ja ga nemogu docekat , jedva cekam da se maknem s tmurnog wow_a ![]() Ali do tog vremena dok izade ja cu poludit aaaaaaaaa :kme nemogu docekaat
__________________ "Držim da ništa nije teško onome ko ljubi." "Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo? ![]() www.53nja-playground.co.nrhttp://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/nixdorf1.png |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Diablo III Njima trebaju godine i godine i godine da naprave isto sranje sa poboljšanom grafikom. ![]() Pogle SC2...Blizzard je dobar samo kad treba polirati grafiku već vlastitih napravljenih igrica a kad treba nešto novo napraviti onda se pretvore u jebenu pijavicu i srču ideje drugih kompanija i igrica. Diablo 2 je bio legenda,od Diabla 3 ne očekujem ništa novo.
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... Zadnji Uredio Replica : 25-09-08 u 16:24. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 173
![]() | Citat:
__________________ "Držim da ništa nije teško onome ko ljubi." "Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo? ![]() www.53nja-playground.co.nrhttp://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/nixdorf1.png | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-08-08
Poruka: 19
![]() | Re: Diablo III Citat:
![]() uglavnom bit ce od toga Diabla veselje...nove klase spellovi novi powersi itd da sada ne nabrajam![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: blizzard, diablo, iii |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

mene spasava cinjenica da na faxu iman laptop koji ga nece moc pokrenut najvjerojatnije