| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Doom 3 u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ja jučer dobio igricu, i igram. Kako stravična igra! Cijela igra je u mraku, i zombiji i čudovišta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Doom 3 Pa nije baš, ali ok je za odigrati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Osijek Godina: 22
Poruka: 115
![]() | Re: Doom 3 Ja koristim cheatove. Meni igrica ovako ok. Ali problem je što se ja uživim pa mi sve izgleda stvarno, jebiga! Pogledajte moj Avatar. To je neprijatelj iz igrice, Lost Soul, našo na netu i sada si stavio.Zadnji Uredio Scorpia : 04-07-07 u 14:23. Razlog: Šta te briga po sedmi put! Već mi je dojadilo ovo govoriti! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Doom 3 Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Doom 3 Doom 3 je najbolja igra za uterivanje straha u kosti kad se uživi u nju, spuste roletne i odvrnu zvučnici i zbog toga meni je jedna od omiljenih, a i onako pucačine su mi najbolji žanr Varanje u igrama = kažnjivo smaknućem A tko nije probao Far Cry (sad će dvojka izaći) mora obvezno ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Osijek Godina: 22
Poruka: 115
![]() | Citat:
Hej, Skin2yard, ne mora ti avatar biti 50x50 kao na forum.hr. Može biti veći, neznam koliko toćno, ali kada stavljaš avatar piše ti. Koristi edit! Zadnji Uredio daidza : 04-07-07 u 20:51. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: doom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

Cijela igra je u mraku, i zombiji i čudovišta samo iskaću! Ma strava!

Pogledajte moj Avatar. To je neprijatelj iz igrice, Lost Soul, našo na netu i sada si stavio.