| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi EA Sports u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovdje imate lijep pregled najnovijih i igara -> EA Sports 08 a ja bih vas upitao što mislite o EA ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | EA Sports Ovdje imate lijep pregled najnovijih i igara -> EA Sports 08 a ja bih vas upitao što mislite o EA Sportsu kao proizvođaču izdavaču i njihovim igrama? |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: EA Sports Citat:
Dok NBA, i ostali drugi sportovi su im bolji, al tko zna kako bi bil kad bi ostavi pravili isto te igre.. jer slabo tog ima, osim kod EA | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: EA Sports Na koliko mjesta misliš postavit to pitanje? ako neko zna, objasnit će ti. I uostalom kakve veze GTA ima sa EA-sports ![]() OT: Fifa mi je u totalnoj banani. Zadnje šta sam igrao je ova od prošle godine, to je užas,igrivost 0, jedino je grafika šta valja. Tu je PES totalno nadmoćan. Nba nije loš (ne znam da li itko osim njih pravi košarkašku simulaciju), ali baš ne volim igrat jer dosta toga sreća odlučuje, a ne neko znanje. Još sam probao igrati i NFL, ali je to toliko komplicirano da bi jedno tjedan dana trebao samo kontrole proučavat ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory Zadnji Uredio gggiga : 17-03-08 u 13:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ea sports, igre, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.