| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi *The Elder Scrolls 4 : Oblivion* u Tehnologija i Tehnika forumu; ova igra rocka na veliko.... jel se igra? jest da je zahtjevna al opet.... : ste zapeli negdje Problemi, tweakanje, performanse -...-- ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | *The Elder Scrolls 4 : Oblivion* ova igra rocka na veliko.... jel se igra? jest da je zahtjevna al opet.... : ste zapeli negdje Problemi, tweakanje, performanse -...-- http://www.elderscrolls.com/ ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Lokacija: Sl.Brod Godina: 20
Poruka: 3
![]() | Re: *The Elder Scrolls 4 : Oblivion* e da to san ja nabavio i dobra je igra i onda me ugrizo vampir pa sam počeo tražit ljek i onda mi ona baba reče da joj donesem one soul gemove ili šta već i otad mi se nije dalo igrat pa sam se bacio na resident evila 4 ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: *The Elder Scrolls 4 : Oblivion* igra je predobra. brijem da sam sve presla,sto je malo teze za povjerovat. jer ni ja ne znam koliko misija ima. ali neke su predosadne i nakon nekog vremena mi je dosadilo klat sve ljude i to. inace,predobra igra.
__________________ Daedra Princess |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *The Elder Scrolls 4 : Oblivion* ja sam priklo onog mankara camorana....zatvorio sve obljivion kapije ![]() i kaj sad....dobio sam onaj dragon armor il kak se već zove... jel sad ima šta dalje il samo mogu igrat za mages guild i fighters guild questove... ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: elder, oblivion, scrolls |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Pink Floyd (14 albums) | walker | Recycle Bin | 7 | 17-02-06 20:24 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.

: