| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi EOS u Tehnologija i Tehnika forumu; Welcome to the world of Shadows Epoch of Shadows zakon RPG koji vrijedi probati stvorili su ga rusi ( SWteam ) ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | EOS Welcome to the world of Shadows Epoch of Shadows zakon RPG koji vrijedi probati stvorili su ga rusi ( SWteam ) ali koliko sam ja skonto ja s rusima mogu pricati i na hrvatskom oni sve kuze osim onih nasih domacih (psovanje) no evo o igri EOS Epoch of the Shadows is online RPG, where You start your way from bottoms and You can come to a real power, get respect, love or hatred, passing over hundreads of roads and acting with the same brave and glorious adventurers as You are. Choose your character, which is most reflecting your essence - mage, warrior archer or blacksmith You can act the part of a Warrior of Light or an Envoy of Darkness in this lost world - World of the Shadows. DOWNLOAD Download je velik oko 34,5 Mb
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: EOS Ovako rase i zanimanja RASE: Elf Human Orc Gnome Spol: Male Female Zanimanja: Warrior Archer Blacksmith Mage
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: EOS U igri kroz napredovanje itd. dolazite u druge gradove i okruzenja koliko sam ja shvatio najbolje je uci u neku od guilda prednosti: dobijete pomoc, zastitu Nedostaci: morate ratovati ako dodje do rata izmedju guildi Koristite sto vise Team work, zajedno dobivate bodove ne tipa npr. Ubijete 1. stakora - donosi 34exp inace pa sada to popola i onda dobijem 17exp NEEEe dobijes 34 ti 34 on samo sto nedobijete duple iteme pozurite se pokupiti iteme prije prijatelja iz teama
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: EOS Guild list e i da najbolja guilda je hmm naravno Galatasaray gdje sam ja osobno e i jos nesto u igri mozete imati vise charactera mislim da je 10
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: EOS ma neka zezancija je s tim deinstalirati pa ponovno instalirati trebalo bi valjati, prvo ce skinuti update a onda odabir na create acc. i onda igra zakon je igram ju svaki dan ja bi primjetio da ima virus
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: EOS e danas je bilo zakon 2 guilde se borile Balance Keepers vs IMPS 1. lik 121 lev vs 5 likova 2 archera 62 i 89 lev, 3 warriora 61, 53, 83 lev pobjeda BALANCE KEEPERS lik ima napad snagom 625 - koja je to bolescina
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: EOS pa sta ja znam nesto si zajebo ocito ja skinuo, isprve uspio instaliro, isprve uspio upalio, isprve uspio igro, igram dan danas neznam u cemu je tvoj problem jer ocito ja nemogu objasniti nesto sto mi se nije dogadjalo 5 mojih prijatelja je isto kao i ja downloadali s neta instalirali i sve im valja igraju normalno u skoli sam na 12 racunala to instalirao, uredno radi pa sada jel sam ja neozbiljan il nest nestima na tvom kompu
| | |
![]() |
| Tagovi: eos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.