| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi F1 International rFactor Liga u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav svima,evo ukratko da velim otvorena je rFactor liga i vozi se CTDP 2005..inace sezona pocinje u 3 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 23
Poruka: 3
![]() | F1 International rFactor Liga Pozdrav svima,evo ukratko da velim otvorena je rFactor liga i vozi se CTDP 2005..inace sezona pocinje u 3 mjesecu pa do tada mislimo proci na CTDP 2006 ako bude izasao.Evo ukratko da jos velim prije se vozio F1 Challenge ali smo prosli na rfactor iz razloga lag-a u f1 challenge...svidio nam se rfactor i ctdp 2005 mod tako da zeljno iscekujemo novu sezonu,uglavnom vozimo sa dosta pomoći jer vecina ljudi jos nema volan a na tipkovnicu je malo teze igrat ako se iskljuce pomoći...naravno privikavamo se jos na rfactor ma da mogu reci da ima stvarno izvrsnih vozaca,pa da ne duljim trenutno nas ima 17 u ligi tako da su jos 5 mjesta slobodnih pa ko voli neka izvoli. Mozete mene kontaktirati na msn ili mail: MSN: jus_us21@hotmail.com Mail: jus_us@f1international.net Ako imate bilo kakva pitanja u vezi lige takodjer me kontaktirajte. Svi su dobrodosli,Pozdrav! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: F1 International rFactor Liga vu u nedjelju pocinje.. kacige se pripremaju.. evo jedna rossi replica za vuxsa.. josh je treba doraditi sve zahvale idu zhuni ljutom konkurentu iz bmw-a... ima josh 6 mjesta..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. Zadnji Uredio Vuxs : 15-03-08 u 00:46. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: F1 International rFactor Liga evo jedne test vozhnjice..da svi vidite kakto je.. naravno honda je sjebana do jaja pa je bila na remontu kod mene u garazhi s gajbom pive ![]()
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:00.