| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Fable- The Lost Chapters u Tehnologija i Tehnika forumu; ...Microsoftova igra, kratka ali kad ju počnete igrati treba vam malo vremena da otkrijete neke fore..početnicima treba oko 24 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 5
![]() | Fable- The Lost Chapters ...Microsoftova igra, kratka ali kad ju počnete igrati treba vam malo vremena da otkrijete neke fore..početnicima treba oko 24 sati, iako se može proći i za 8-9 sati..Nakon nekoliko puta što je igrate možete reći da ste shvatili većinu stvari..igram ju već sedmi put i još nisam otkrila poslijednja tri srebrna kljuća pa pomagajte oni koji su skupili svih 30, treba mi za kutiju na Lost bay-u..tako me zanima što je u njoj..sve ostale sam otvorila..tako imam i problem s nekim demonskim vratrima..ispred Bandit campa, jednim što traže da : preform in act of great evil in front of their site..."ne mogu orkriti što mi je činiti..probavala sam s magijama koje daju negativan aligament, ali ništa..i još ona blizu Hoob cavesa..traže što viši level borbe..u o, Hook coast sam nabila level preko sto(iza onog zvona, mora se prvo skiniti barijera s onog prolaza) pa i dalje ništa..ispred vrata nemam dovonjno protivnika da nabijem level...evo vidim sad da sam napisala i previše...ah.. Pozz svima i postajte..
__________________ ...kako je lako biti mudar, samo smisliš nešto glupo što bi mogao reći i onda to prešutiš... ![]() Zadnji Uredio Nugat : 17-05-08 u 21:15. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: Fable- The Lost Chapters Citat:
Inače odlična igra slažem se u potpunosti!! ![]()
__________________ http://ninjarijeka.croatia-city.com | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 5
![]() | Re: Fable- The Lost Chapters Hvala, sad ću to isprobati pa ću vidjeti...tamo nikad nikog pa sam se već pitala kako da nekoga i ubijem kad nikad nikoga tamo nema..sad ću ja svoju ženicu tamo odvest.. ![]()
__________________ ...kako je lako biti mudar, samo smisliš nešto glupo što bi mogao reći i onda to prešutiš... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-05-08
Poruka: 21
![]() | Re: Fable- The Lost Chapters Citat:
![]()
__________________ http://ninjarijeka.croatia-city.com | |
| | |
![]() |
| Tagovi: borba macevima, herojski, otkrivanje tajni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |