| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi FLATOUT 2 - pomoc oko grafike u Tehnologija i Tehnika forumu; instalirao sam flatout2 igrica mi malo bloka jer nisam dobro podesio grafiku pri prvom paljenju (pojavi se window u kojem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | instalirao sam flatout2 igrica mi malo bloka jer nisam dobro podesio grafiku pri prvom paljenju (pojavi se window u kojem se moze birati rezolucija i tako to,(ali samo pri prvom paljenju,kasnije nece)) pa sad , kako da podesim grafiku??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FLATOUT 2 - pomoc oko grafike A jbg ak si instaliro igricu negdje mora biti opcija Settings... Obično to moš nać da uđeš u Start - nađeš Flatout i tam di ti je flatout mora bit negdje i settingsa... Ak nema onda vidi u folderu igrice koji ti je instaliran na disku npr. : C/Program Files/Flatout i tam nađi file pod imenom settings... Tak sam ja to uvijek rješavo. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | Re: FLATOUT 2 - pomoc oko grafike a nisam je instalirao nego samo kopirao sa dvd-a, tako da nije u startu nijedan folder napravljen u folderu gdje se igrica nalazi nema niceg,sve sam pokusao jedino ako netko ima taj settings screen da poshalje (ako se moze i ako to postoji) unutar igrice nema nikakvih opcija za podeshavanje grafike probat cu nesto po registriju josh promijeniti... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FLATOUT 2 - pomoc oko grafike E jbg za takvu situaciju nemam pojma jer ak si sam skino s dvd-a ko zna kak je to i ko sklepo prije tebe... Teško mi je vjerovati kada uđeš u igricu da u Optionsima nema opcije za mijenjanje rezolucije. Trebalo bi bit u Optionsima nešto kao grapichs ili screen options i tam bi trebala bit rezolucija... Jbg ak nikak ne uspiješ to ispravit, makni negdje saveove sa strane, zbriši igricu i stavi je nazad ponovo da ti se pojavi onaj prozor. Onda sam vratiš saveove i ko bok... Al ak neko ima neku drugu ideju od ove moje 4 nek ti javi... Zadnji Uredio Adolon : 28-06-07 u 02:07. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: FLATOUT 2 - pomoc oko grafike Citat:
mogao bi i napisati koju ti imas.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: flatout, grafike, oko, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.

mogao bi i napisati koju ti imas.