| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; crossover..potrazi si malo koje sve vrste kablova imash i koji sluzhi za kakvo spajanje.. za direkt dva kompa spojit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Football Manager 2008 crossover..potrazi si malo koje sve vrste kablova imash i koji sluzhi za kakvo spajanje.. za direkt dva kompa spojit trebash crossover..spaja dvije jednake razine..(vish da sam i ja nekaj navcil u toj akademiji)
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Football Manager 2008 Citat:
Ja sam pokusava spojit 2 pc-a priko LANA i ide bez problema!Samo onaj dio kad umrezujem igrice mi nije jasan u ovom slucaju FM. | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
bas cu pogledat taj cros EDIT: Evo san upisa u google na slike cross kabel i tek sad vidim da je to taj kabel koji ja imam.slican mi je lan kabelu pa san ga zaminia... ![]() Zadnji Uredio Splitskadica : 06-11-07 u 17:29. | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Football Manager 2008 kad udes u manager odes na network(skroz desno), onda imas opciju network u preferencesima s desne strane (ili lijeve, ovisi koji skin imas), tamo namjestis run as server, narihtas si pass i ovo force continue ti je opcija da se igracima prisilno nastavlja igra pa si i to namjestis ako oces. poslije toga odes na new game ako oces kreirat igru a join game ako se oces pridruzit u igru, i to je to. ako je jos nesto nejasno samo pitaj. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Football Manager 2008 Ja sam za sad igro s : 1. DInamom-dosta uspješno, ali skupina je bila jebačka , PSV,SChalke i Manchester, pa sam nakon 3 kola i 1 boda, prekinuo, ali nisam izbriso save2. ATletico-završio 1. sezonu, 2. mjesto lige, polufinale kupa(ja sam jebeni majstor, od 4-1 pobjede, u kojoj sam dobil gol u zadnjoj min, spušio sam 4-0 u uzvratu i to od BETISA ) te četvrtfinale kupa uefa, u 2. sezoni su me nekako raspizdili(jedino me Riquelme obradovao na početku) pa sam izbriso save da se nikad više ne vraćam3. sad sam West Ham i nadam se da ću ić u LP, ali može i Uefa, što mi je najmanji cilj(Intertoto kup bi možda i rađe ), zbog škole ne igram još baš puno, ali igram prijateljske i moram reć da se Bellamyu:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #107 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Football Manager 2008 evo desio mi se jos jedan bug, nije nesto bitan ali je glup...npr. prije utakmice s nekom ekipom igracu u profilu pise " belive in the wake ......." i slice stvari.... i posle te utakmice , jos pise taj komentar....
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #109 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-03-07 Godina: 21
Poruka: 3
![]() | Re: Football Manager 2008 Odgovorio bi prvo dini... nazalost u cetri i pol sezone jos mi se taj komentar nije desio...ali sudeci po njegovom smislu cini mi se da je to komentar za duzi period...ocito ti u ligi bas i neide dobro pa on to misli generalno... Sto se Splico tebe tice i tvog hajduka stvrno mi se tak nes nije desilo... cini mi se da mozda ipak lose vidis...(bez uvrede) Sto se bugova tice mogu izdvojit bug u kojem te jedan dan igrac trazi da bude ma transfer listi...a vec drugi dan oce izac s te liste..., ili ako mu odgovoris negativno na to pitanje gnjavit ce te svaki dan dok ne popustis... Za drugi bi izdvojio previse golova ili primljenih ili postignutih u prve dvije minute... nbrojit cu jos cim se sjetim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

, PSV,SChalke i Manchester, pa sam nakon 3 kola i 1 boda, prekinuo, ali nisam izbriso save
) te četvrtfinale kupa uefa, u 2. sezoni su me nekako raspizdili(jedino me Riquelme obradovao na početku) pa sam izbriso save da se nikad više ne vraćam
), zbog škole ne igram još baš puno, ali igram prijateljske i moram reć da se Bellamyu: