Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; crossover..potrazi si malo koje sve vrste kablova imash i koji sluzhi za kakvo spajanje.. za direkt dva kompa spojit ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 14:11   #101 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,255
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: Football Manager 2008

crossover..potrazi si malo koje sve vrste kablova imash i koji sluzhi za kakvo spajanje..
za direkt dva kompa spojit trebash crossover..spaja dvije jednake razine..(vish da sam i ja nekaj navcil u toj akademiji)
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 14:55   #102 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
crossover..potrazi si malo koje sve vrste kablova imash i koji sluzhi za kakvo spajanje..
za direkt dva kompa spojit trebash crossover..spaja dvije jednake razine..(vish da sam i ja nekaj navcil u toj akademiji)
Koliko u pravilu kosta takav kabel??
Ja sam pokusava spojit 2 pc-a priko LANA i ide bez problema!Samo onaj dio kad umrezujem igrice mi nije jasan u ovom slucaju FM.
Splitskadica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:27   #103 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,255
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

lan kaj ti znaci lan kabel??
ovisi koji level kabla je ali mislim da je jedno 10kn/m mozda i manje
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 17:26   #104 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
lan kaj ti znaci lan kabel??
ovisi koji level kabla je ali mislim da je jedno 10kn/m mozda i manje
Pa lan ko lan...dosa san u ducan pita lan kabel za umrizit 2 pc-a i covik mi da kabel!
bas cu pogledat taj cros

EDIT: Evo san upisa u google na slike cross kabel i tek sad vidim da je to taj kabel koji ja imam.slican mi je lan kabelu pa san ga zaminia...

Zadnji Uredio Splitskadica : 06-11-07 u 17:29.
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 19:11   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase

kad udes u manager odes na network(skroz desno), onda imas opciju network u preferencesima s desne strane (ili lijeve, ovisi koji skin imas), tamo namjestis run as server, narihtas si pass i ovo force continue ti je opcija da se igracima prisilno nastavlja igra pa si i to namjestis ako oces.
poslije toga odes na new game ako oces kreirat igru a join game ako se oces pridruzit u igru, i to je to.

ako je jos nesto nejasno samo pitaj.
Ledinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 19:54   #106 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase

Ja sam za sad igro s :

1. DInamom-dosta uspješno, ali skupina je bila jebačka, PSV,SChalke i Manchester, pa sam nakon 3 kola i 1 boda, prekinuo, ali nisam izbriso save

2. ATletico-završio 1. sezonu, 2. mjesto lige, polufinale kupa(ja sam jebeni majstor, od 4-1 pobjede, u kojoj sam dobil gol u zadnjoj min, spušio sam 4-0 u uzvratu i to od BETISA) te četvrtfinale kupa uefa, u 2. sezoni su me nekako raspizdili(jedino me Riquelme obradovao na početku) pa sam izbriso save da se nikad više ne vraćam

3. sad sam West Ham i nadam se da ću ić u LP, ali može i Uefa, što mi je najmanji cilj(Intertoto kup bi možda i rađe), zbog škole ne igram još baš puno, ali igram prijateljske i moram reć da se Bellamyu:

Dinamo12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 20:38   #107 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Ledinho Pogledaj Poruke
kad udes u manager odes na network(skroz desno), onda imas opciju network u preferencesima s desne strane (ili lijeve, ovisi koji skin imas), tamo namjestis run as server, narihtas si pass i ovo force continue ti je opcija da se igracima prisilno nastavlja igra pa si i to namjestis ako oces.
poslije toga odes na new game ako oces kreirat igru a join game ako se oces pridruzit u igru, i to je to.

ako je jos nesto nejasno samo pitaj.
Ok malo cu se poigrat s tim, pa ako di zapne pitat cu! Hvala!!
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 23:07   #108 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,390
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

evo desio mi se jos jedan bug, nije nesto bitan ali je glup...npr. prije utakmice s nekom ekipom igracu u profilu pise " belive in the wake ......." i slice stvari.... i posle te utakmice , jos pise taj komentar....
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 00:26   #109 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
evo desio mi se jos jedan bug, nije nesto bitan ali je glup...npr. prije utakmice s nekom ekipom igracu u profilu pise " belive in the wake ......." i slice stvari.... i posle te utakmice , jos pise taj komentar....
Ne znam jeli se meni ucinilo ali ja ponekad gledam utakmicu na key-u i vidin svojin ocima kako Kalinic puca sa ruba 16-terca i balun ide direkt u mrizu bez da se negdi odbije i pise da je gol zabia hrgovic i tako nekoliko puta,naravno sa drugim igracima...Jeli i to neki bug ili meni tribaju cvike??
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 01:11   #110 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 21
Poruka: 3
Kondor02 se izdvaja iz mase

Odgovorio bi prvo dini... nazalost u cetri i pol sezone jos mi se taj komentar nije desio...ali sudeci po njegovom smislu cini mi se da je to komentar za duzi period...ocito ti u ligi bas i neide dobro pa on to misli generalno...
Sto se Splico tebe tice i tvog hajduka stvrno mi se tak nes nije desilo... cini mi se da mozda ipak lose vidis...(bez uvrede)
Sto se bugova tice mogu izdvojit bug u kojem te jedan dan igrac trazi da bude ma transfer listi...a vec drugi dan oce izac s te liste..., ili ako mu odgovoris negativno na to pitanje gnjavit ce te svaki dan dok ne popustis...
Za drugi bi izdvojio previse golova ili primljenih ili postignutih u prve dvije minute...
nbrojit cu jos cim se sjetim...
Kondor02 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2008, football, manager

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114