| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; znas ti upšte o cemu je pricam??? npr trener protivnicke ekipe izjavi prije utakmice da moja ekipa nece osvojiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Football Manager 2008 znas ti upšte o cemu je pricam??? npr trener protivnicke ekipe izjavi prije utakmice da moja ekipa nece osvojiti prvenstvo....i sad u profilu igraca pise " belive in the wake of comments...." tog trenera koji je to izjavio.... ( ne mora biti samo ovo u profilu moze i nesto drugo) i posle utakmice ostane isto.... kontas sad????
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-03-07 Godina: 21
Poruka: 3
![]() | Re: Football Manager 2008 sad mi je puno jasnije... logika ti nalaze da ti igrac zbog tog komentara dobio vecu zelju za igrom i poceo je vjerovat da bi se ekipa mogla "probudit" i pocet bolje igrat... nema razloga da se komentar tog trenera ne odrazi na igraca za vise utakmica...nemora bit samo jedna. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Football Manager 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jel stavrno ne kontas?????????????? NPR. KOMENTAR DA JE IGRAC VEOMA "NAPALJEN" NA UTAKMICU PROTIV INTERA ( REALLY FIRED UP - NE ZNAM KAKO TACNO PISE), NE MOZE OSTATI POSLE UTAKMICE...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #117 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Football Manager 2008 Ljudi problem: nikako ne mogu ugasit team talk koji mi ide na zivce... u manager options ukljucim da mi pomocnik vodi racuna o tome, ali svaki put ja moram klikat team talk a ionako mii je sve usporeno pa ako neko zna neki drugi nacin kako to ugasit...pomozite!! |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Football Manager 2008 Citat:
znaci oces rec da ja to moram vidit prije utakmice, na poluvrime i na kraju?Nema sanse da se ugasi? A jebemu, bas iritira... A sta je sa onim na pocetku kad vidis taktiku protivnika, jeli se barem to moze ugasit? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.