| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; A taj online bi trebao funkcionirati kako?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Football Manager 2008 A taj online bi trebao funkcionirati kako?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 neznam ni ja, zapravo nisam se ni previse informirao oko toga evo službena stranica pa vidi http://www.footballmanagerlive.com/e.../88/index.html __________ citam na sluzbenom forumu od managera i meni se cini da su kretanja (posebno bekova) i samo razmisljanje igraca puno puno puno bolje nego u fm 07, također i closing down. jos mi malo treba da se naiknem ali za sad super zna itko kako napravit onaj “fans day”? ![]()
__________________ Robson 7 |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 jeeeeeeeeeee ejejjejejeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat:
__________________ Robson 7 | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Član | Re: Football Manager 2008 Baš sam skinio demo i odigrao koju utakmicu, i nije mi baš sjeo. Kao prvo ružna je ova pozadina, i one ikonice su nekako nađiđane gore, dosta je izbrkan raspored ikona od prošlog managera. I utakmica je nekako spora...
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 gledam zadnjih par tjedana po službenom forumu i ima jaako puno bugova na podforumu za bugove, morat ce jos dosta napravit do izlaska ako ne onda u nekim patchevima ali match engine mi je nekako bolji iako nije savršen bolji je
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 ma jos ce se to sredit,a sigurno je da ce biti bolji od prethodnoga,a i to jos sve nije u konacnici
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 Citat:
nadam se da ce popravit fitness, ovo je strasno sad, nikako iznad 95% da imaju a nakon ozljede treba im godina dana da imaju bar 90%
__________________ Robson 7 | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 a dobro,ja koliko sam vidio sam zadovoljam,premda priznajem da nije nesto posebno kao sto sam ocekivao
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 postoji cak i trailer FOOTBALL MANAGER 2008
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.