| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; Nisam ja mislio nikaj lose... samo mi je cudno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #273 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Football Manager 2008 Jesam ali mi se nije dalo sve citat... ![]() Budem jednog dana... A ovo sam ti se obratio jer mi jedan frend igra tak... izgubi i onda igra od pocetka... i ja dodem jednom kod njega, skor u eng ligi 38-0-0... i ja onak wtf?... samo zato sam te to pito.. ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #274 (permalink) | |
| Starter | Re: Football Manager 2008 Citat:
Izgubiš čar kad tako igraš,nemas opče šta tražit ako tako igraš,tako igraju neznalice... ![]() | |
| | |
| | #275 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Football Manager 2008 evo ja vas trazim pomoc....nije velka predlozite mi tim....stvarno ne znam s kojim da igram-igrao sam s hajdukom mozda dva mjeseca pa odustao,pa s leedsom,liverpoolom,milan,al zbilja nemam inspirejšn....iako imam 802 patch i cro update v2 i huge database i sve zive facepackove, grbove te dresove a da ne govorim skinove i backgroundove a uskoro cu skinit i SORTI 08/09 Update. Predlazite mi.... ![]() |
| | |
| | #279 (permalink) |
| Starter | Re: Football Manager 2008 Ti znas kakva je to igrica,nemas pojma o pojmu. Ako misliš pljuvat po igrici onda ću ja po tebi.Ova je igrica Bog i batina,a ti očito nemas pojma o njoj pa zato tak govoris ![]() @patka torres-probaj igrat sa nekim španjolskim trećeligašem pa od njega napravi top klub ![]() |
| | |
| | #280 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Football Manager 2008 Citat:
ja sam išao s dinamom, liverpoolom i sad idem s interom i već mi je dosadno, osim kad igram LP.....
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.