| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; trailer mi je presmijesan.. znaci ipak bu ono klasicni manager, ne bu bilo onlajn igranja?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 izgleda,ajoj ne znam da li da uopce trosim novce na to,ali ipak cu kupiti kad izadje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 mozes se ti network povezat sa nekim a pocetkmo 2008. izlazi football manager LIVE zasebna igra
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 Citat:
nisam kupil orginal igricu od kad sam išao u 5 osnovne i imao game boy
__________________ pametni znaju | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,917
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 tko je rekao da cu ja kupit original i tko je uopce spominjao original ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
« Hamachi
|
Asterix olimic games »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

pametni znaju