| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: lepotica al sam procitao da su ugradili neku foru u igru protiv piratstva.. kao.. u euro 2012 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 to se navodno desava vec i na euru 2008 npr dalje idu hrvatska i engleska a zadnje dvije su andora i makedonija ali onda promjene da idu dalje andora i makedonija a to se i navodno desava i kod originala kad se nastavi demo igra
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #63 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 ? pa svaka firma ima pravo da se bori protiv piratstva jer je to nije legalno, mislim da je to u redu. ako oces igrat igru, kupi je ako ne nemoj, mislim da je to u redu
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 mozda ovisi koji si database stavio na pocetku
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 Zna li netko može li se igra kupiti u HR i gdje? Hvala!
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-10-06
Poruka: 23
![]() | Re: Football Manager 2008 nema veze koji database odaberes.. modric ti nece imat sliku.. moras staviti sliku u My Documents --> sports interactive --> itd. itd.. progoogleajte malo kak nac to.. ja sam se namucio pa mi se neda samo tako odavati tajnu, bwuahahahaa p.s. imam cijelu premierligu slike igraca, grbove, dresove, isto tako i bundesligu, a sve ostale lige samo grbove... e da.. i dinamo slike igraca kak sam kul ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.