| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Jeff Murdock Zna li netko može li se igra kupiti u HR i gdje? Hvala! pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 Hvala Ali mislio sam nešto konkretnije, kao trgovina npr.
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Football Manager 2008 Citat:
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-06 Lokacija: ZG
Poruka: 176
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2008 ma joj to uopće nije problem. idete u my documents--> sports interactive --> Football Manager 2008 i onda kreirate novi folder "graphics" i sam tam ubacujete ono kaj hoćete
__________________ SLOBODA NAVIJAČIMA! |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Football Manager 2008 predlozio bi vam da odete na ovu stranicu ak vas zanimaju slike i te stvari. cro-manager.com - Naslovnica |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Re: Football Manager 2008 evo, ja sam odigral pol sezone i mogu reci da zasad nema nikakvih bugova....(hrvatska i engleska prve u skupini i bil je zdrijeb za euro08 sa hrv i engl). a mislim da i nebude bugova - tj. da su nas samo htjeli zastrasiti s tim navodno ugradjenim bugovima za piratske verzije ![]() uzivajte ljudi... |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-07-07
Poruka: 37
![]() | Re: Football Manager 2008 Citat:
__________________ 2, 11, 18 - THE BEST THINGS IN LIFE ARE FREE | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Football Manager 2008 Citat:
![]()
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Football Manager 2008 Prijatelj mi ima toshibin laptop- Intel Centrino 1.6 Mhz, 504 Mb Rama, graficka neznan koja je ali ne triba neka specijalna ja mislim za manager i kad crackiram igru i pokrenem pise da kompjuter ne podrzava igricu.Direct X sam instalira, ne znam u cemu je problem...ako neko zna u cemu bi moga bit problem...pliiiz help. Meni sve valja i iman slabiji procesor od njega... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.