| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager 2009 / Live u Tehnologija i Tehnika forumu; Football Manager 2009 Evo najavljen izlazak izlazak FM 2009! Izlazak igre 14.11.2009., jest malo prerano za otvarat temu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Football Manager 2009 / Live Football Manager 2009 Evo najavljen izlazak izlazak FM 2009! Izlazak igre 14.11.2009., jest malo prerano za otvarat temu, ali da objasnim što će biti novoga u igri, i da se pripremimo za dolazak! Novost je što ćemo igru moći gledati u 3D verziji, a za to ćemo morat imati i malo bolji komp, ali možemo i u 2D, pa ko kako želi! Jedino je loše što ta grafika nije najbolja, više liči na Fifu 2000 ili nešto slično, ali bar ćemo moći gledati kako naši igrači zabijaju golove u 3D verziji! Od sada će moći i žene biti menađerice nekog tima, jer kod upisa menađera biramo spol (male/female)! Bolje press konferencije, sa našim odgovorima, te bolje naredbe upravi i bolje opcije kod transfera! Za transfer sada neće biti više kako je bilo dosad, prelazi se na realističnu razinu! Novi nogometni događaji, njih više ... Prelazi se i na opciju PSP, pa svi koji imaju PSP moći će igrati ovu igru gdje god bili!! ![]() Screenshots: Sports Interactive - Softography Football Manager Live Najavljuje se izlazak u 10 mjesecu ove godine! Trenutno je testiranje beta verzije! Ova igra je pravi test kakvi ste menađer, jer se igra online, jedan protiv drugog uz to da možete stvoriti svoj vlastiti klub! Ista kao i FM 2008, a utakmice se igraju u stvarnom vremenu uz niz taktičkih opcija koje omogućuju treneru kontrolu uz realni 2D prikaz utakmice!
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2009 / Live evo za fm 2009 napokon asistent ima neku funkciju, press konferecije nebi vise trebale biti dosadne i monotone nakon nekog vremena i 3d match engine jedva cekam ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Football Manager 2009 / Live jedva čekam da izađe, ali tek 14.11. , očekivao sam ipak sredinom 10 mj.
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| praskaton | Re: Football Manager 2009 / Live bolje da izađe nešto kasnije, nego da bude pun bugova pa da onda moramo čekat patch da uopće možemo normalno igrat samo se nadam da neće bit bugova previše ![]() mislim da ga ionako neću igrat dok patch ne izađe, sad sam tek u 2008 uživljen ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager 2009 / Live sve isto ![]() a po cemu je to fifa manager u svemu bolji od fm-a?
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: football manager 2009 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.