| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Football Manager u Tehnologija i Tehnika forumu; odmah poruka za modove, ovo nije tema kakva je vec bila, ideja ove teme je da oni koji igraju managera (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Football Manager odmah poruka za modove, ovo nije tema kakva je vec bila, ideja ove teme je da oni koji igraju managera (a vjerujem da ih na forumu ima) stave slike svojih najvecih/omiljenih uspjeha ili bilo cega iz igre (ako je vrijedno objavljivanja) ovo sa arsenalom i nije neki uspjeh ali mi je bila prva pobjeda protiv njih... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Football Manager Jebiga! Evo moja najdraža pobjeda sa Hajdukom od jučer! Super kup, završilo 4:4 pa ih razbija u produžetku!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: football, manager |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:00.

, al ipak, zeljeznicar...