Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre Raspravljate o temi Galactic Civilizations II u Tehnologija i Tehnika forumu; evo upravo skidam tu igricu sta mogu ocekivati od nje jeste imali iskustva jeste ju igrali...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-06, 15:34   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
pljugica se izdvaja iz mase
Galactic Civilizations II

evo upravo skidam tu igricu
sta mogu ocekivati od nje
jeste imali iskustva jeste ju igrali
pljugica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 22:26   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 55
pljugica se izdvaja iz mase
Re: Galactic Civilizations II

sta niko pa kaj je ta igrica tako sugava ili
pljugica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 10:33   #3 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Meni je prezakon, igra je daleko teža od Ogamea i meni čak i zanimljivija, ali vidim datum tvog postanja da si se već sam uvjerio u to

I kakva je tebi?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-07, 12:33   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Zanimljiva stvar. Malo je problem u AI ali inače sve 5. Na easiest nije uopće fora igrati a kad se prijeđe iznad hard nikad dovoljno novaca.
No sve u svemu dobra stvar - moglo bi se reći Civilization u svemiru.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-07, 10:16   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Zanimljiva stvar. Malo je problem u AI ali inače sve 5. Na easiest nije uopće fora igrati a kad se prijeđe iznad hard nikad dovoljno novaca.
No sve u svemu dobra stvar - moglo bi se reći Civilization u svemiru.
Da u potpunosti se slazem ono na extremno ono zadnje nema Boga da prijedjem, vec me u drugom turnu napada stvarno neznam kako je mogao tehnologiju napadanja tako brzo razviti a na najlakse on razvija tako brzo da od 20 planeta ja okupiram 19 i unistim ga u malo turnova, nema sredine, ali sve u svemu odlicna igrica
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 02:33   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Strategije su dosadne, rpgeovi su puno bolji.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 08:01   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Da u potpunosti se slazem ono na extremno ono zadnje nema Boga da prijedjem, vec me u drugom turnu napada stvarno neznam kako je mogao tehnologiju napadanja tako brzo razviti a na najlakse on razvija tako brzo da od 20 planeta ja okupiram 19 i unistim ga u malo turnova, nema sredine, ali sve u svemu odlicna igrica
Koliko sam skužio, za razliku od ostalih RTS ne koristi klasično "varanje" sa multipliciranjem jedinica već ima samo mogućnost nešto bržeg prikupljanja poreza. Dok ja dio svog dohotka moram trošiti i na znanost i društvena događanja on može povećati tax rate i do 200% i sve trošiti samo na proizvodnju vojnih jedinica...
A koristiti cheat nema smisla - gubi se bit.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 13:03   #8 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Koliko sam skužio, za razliku od ostalih RTS ne koristi klasično "varanje" sa multipliciranjem jedinica već ima samo mogućnost nešto bržeg prikupljanja poreza. Dok ja dio svog dohotka moram trošiti i na znanost i društvena događanja on može povećati tax rate i do 200% i sve trošiti samo na proizvodnju vojnih jedinica...
A koristiti cheat nema smisla - gubi se bit.
Da, uopće nije čudno koji tax rate ima a ono podršku 100%, ja čak sa smanjenjem poreza na minimalno a da dobivam 1bc po turnu imam 65%, to mi je jedino glupo, ali igra je stvarno prejebena
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 12:35   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 10
Daimitsugu se izdvaja iz mase

Ja sam ga igrao ali sam ga uninstalirao upravo zbog toga što je komp na većim težinama cheap a na normalu prelagan.Je li tko nabavio ovu novu ekspanziju-mislim da se zove dark avatar? Čuo sam da su u njoj malo izbalansirali stvari.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: civilizations, galactic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114