| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Galactic Civilizations II u Tehnologija i Tehnika forumu; evo upravo skidam tu igricu sta mogu ocekivati od nje jeste imali iskustva jeste ju igrali... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Galactic Civilizations II Zanimljiva stvar. Malo je problem u AI ali inače sve 5. Na easiest nije uopće fora igrati a kad se prijeđe iznad hard nikad dovoljno novaca. No sve u svemu dobra stvar - moglo bi se reći Civilization u svemiru.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Galactic Civilizations II Da u potpunosti se slazem ono na extremno ono zadnje nema Boga da prijedjem, vec me u drugom turnu napada stvarno neznam kako je mogao tehnologiju napadanja tako brzo razviti a na najlakse on razvija tako brzo da od 20 planeta ja okupiram 19 i unistim ga u malo turnova, nema sredine, ali sve u svemu odlicna igrica |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Galactic Civilizations II Citat:
![]() A koristiti cheat nema smisla - gubi se bit.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Galactic Civilizations II Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-07 Lokacija: Rijeka
Poruka: 10
![]() | Re: Galactic Civilizations II Ja sam ga igrao ali sam ga uninstalirao upravo zbog toga što je komp na većim težinama cheap a na normalu prelagan.Je li tko nabavio ovu novu ekspanziju-mislim da se zove dark avatar? Čuo sam da su u njoj malo izbalansirali stvari.
__________________ It ain't over 'til it's over. |
| | |
![]() |
| Tagovi: civilizations, galactic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:00.