| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Gran Turismo 5 Prologue u Tehnologija i Tehnika forumu; Od sutra, 26.03.2008. igra je u prodaji. Za mene je to najbolji serijal igara svih vremena (ako se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gran Turismo 5 Prologue Od sutra, 26.03.2008. igra je u prodaji. Za mene je to najbolji serijal igara svih vremena (ako se to više može nazvati igrom). Na traileru sam vidio Ferrari F40 (uz od prije mi poznate 599 i F430) i njihov F1 bolid. Pretpostavljam da neće biti Porschea (biti će Rufovi ali to nije to) što mi je jako žao jer neće biti GT3-ice... Koliko sam do sad zapazio (osim mene) ovdje nema ljubitelja GT serijala, pretpostavljam da je tomu tako jer je dostupan samo na PS konzoli... Nadam se da će na ZG autoshowu biti sonyjev štand, stoga preporučam svima koji se tamo nađu da isprobaju igru i vide zašto ima toliko fanova... http://www.granturismoworld.com/defa...ngid=2&infid=0 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Gran Turismo 5 Prologue odlična igra, nažalost neću kupovati ps
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gran Turismo 5 Prologue PS3 imam, ali ovo nije finalna verzija Gran Turisma... Pravi GT 5 izlazi početkom sljedeće godine, Prologue uključuje 71 automobil i 6 trkaćih staza. Novost je mogućnost online igranja... Tko se može strpiti, savjetujem mu da čeka finalnu verziju sljedeće godine... Zadnji Uredio Apoljon : 25-03-08 u 14:01. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gran Turismo 5 Prologue Gran Turismo 1 i 2 su mi prve igre koje sam imo za PS1, trojku sam malo igro, al ne sumnjam da će petica bit odlična
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: gran, turismo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.