| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; ja sam zaenteresiran hehe neznam baš kak ide taj multyplayer, mislim da treba nešto drugačije.. ja koristim x fire... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-07 Lokacija: Ruzicasta Be&Ha
Poruka: 17
![]() | Re: GTA San Andreas! @domy_1 Absolutli, treba nešto drukčije. Skini klijent odavde, pokreni ga... bla-bla, normalno obavi instalaciju. Ostalo ćeš već sam skontat, nisi valjda totalno operisan od ovih stvari, jesi li? ![]() Vezano za xfire.. ![]() @laaCoo, Ti igraš ovako free-roam po gradu il racinge?! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 104
![]() | Re: GTA San Andreas! pliiiz bi li netko mogao ući u my computer/local disc/program files/rockstar games/gta san andreas/data nađite file peds i pošaljite mi ga na mail blackspider@net.hr pliiiiiiiiiiiiiiiiiz
__________________ How else could you capture the world if you don´t attack from the back? |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: GTA San Andreas! Dobro nemoraš u 4 teme jedno te isto pisat, ako neko ima poslat će ti
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-05-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 10
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« nba
|
CS 1.6 HRVASKI SERVER »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 19:25 |
| Gta: San Andreas | Baltazar | Igre | 10 | 19-01-06 09:54 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:05.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?