| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 hahaha..znam tu misiju! super... sad mi možeš pomoći s čim se šulja?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: GTA San Andreas! s kojom se tipkom točno šulja ti ne mogu reći...pa uđi u meni od igre i vidi pod controls,i tamo ti piše tipka za čučanj,u prijevodu crouch ili za sporo hodanje! ja ti nisam ni koristio ništa od toga nego sam samo malo po malo stiskao tipku w,mislim na onu kada hodaš naprijed...to je misija kada trebaš skupiti kovčege po kući pa ih vratiti u kamion!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Požega Godina: 17
Poruka: 53
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() | |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: GTA San Andreas! pa daj si to promijeni, stavi na C ili nesto.. nije valjda da sve igre igras s defaultnim postavkama?
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Banned | Neke zanima nesto o SA-MPu evo ja cu o serveru di ja igram napocetku kada dodes na server imas 5k u zepu i 20k u banci malo dalje su biciklini za rentat s njim se mozes vozikati kada vozacku ides spolagati udes u neku zgradu s komandom /taketest i spolazes test neka ti odovaraš sve odgovoriš i spoložiš Vozackom za avion trebal setiti po mapi kroz krugove (one crvene) tako je slicno s brodovima zani kada nemas kucu ili je ne rentas si beskucnik i s kojeg mjesta izades s serevr na tmom se mjstu stvoris kada dodes na srver Kada napravis sranje npr ukrades vozilo ubis pojave ti se svezdice ko na Single mozes uci u bandu pa s bandom ubijati clanove drugih bandi mozes uzeti posao Mehanicar, Diler oruzjima sitni lopov, kradljivac atutomobila Tamo i ima policije koja te moze uhapsiti pa si u zatvoru (ako napravis glupost) Kada umres trebas cekati 1 min da te izljce ima toliko stvari da ne mogu nabrojati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo još neke stvari možeš se vjenćati mozes telefonirati server nije uvjek isti jer ga stalno nadograđuju -- IP: 91.121.168.156:8010 to je taj server ako vas zanima Ja preporucujem samp jer je zanimljivo igrati (valjda IP može ?) |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-07 Godina: 34
Poruka: 1
![]() | Re: GTA San Andreas! ako neko imas i ako ima da mi posanj instalaciju od gta san andresasa a moja imail adresa je ronaldo_zg@hotmail.com bio bih vam zahvalan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hvala unaprijed!!!!!!!!!!!!!!
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« Diablo III
|
World Of Goo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |