Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; ovo jos nisam skuzio cuo sam da se moze lik promjenit kada dodjes do prvog zadatka di je smokeva kuca ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-08, 21:32   #161 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-09-07
Godina: 18
Poruka: 41
Razor-gogo
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Razor-gogo
Re: GTA San Andreas!

ovo jos nisam skuzio cuo sam da se moze lik promjenit kada dodjes do prvog zadatka di je smokeva kuca pa se treba neka ograda preskocit ili kako vec da dodjes do nekog odredista gdje to mozes uradit jel to netko zna ?? ja sam probavo ali nikako da skuzim kako i gdje hehe pa ako je neko to vec uradio molim za pomoc hvala unaprijed
Odgovori sa citatom
Star 27-08-08, 16:16   #162 (permalink)
Starter

Razor-gogo

molio bi ak ima neko iz zagreba da zna gdje ima kupiti original igru gta san andreas ?? hvala
Odgovori sa citatom
Star 27-08-08, 16:46   #163 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,069
wane se izdvaja iz masewane se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku wane Pošalji poruku preko AIM-a korisniku wane Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wane Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku wane Pošalji poruku preko Skype-a korisniku wane

kaj ec ti originalna, ak mozes kupiti sprzenu za 10 kn ? ili skinut besplatno s neta...
wane je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 14:17   #164 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-08
Poruka: 7
HollyKnight se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Razor-gogo Pogledaj Poruke
otprilike negdje giga rama za minimum a dvije da ide dobro grafa 512mb do ultre 8800 680mb
lik ti si puko za gta IV konfiguracija je:1 gb rama,jednojezgreni procesor 2.0 do 3.0 i graficka 256minimum 7serija najmanja. eto ti konfiguracija,kam si ti otiso 512 8800gs graficke to ce bit mislim za preporucenu graficku
HollyKnight je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-08-08, 21:48   #165 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
Colonel se izdvaja iz mase

Citat:
evo moje jedno pitanje za san andreas kod onih skola recimo u auto skoli jebu me neki testovi pa ne mogu nikako zlato osvojit recimo kod onog uparkiravanja izmedju dva auta i tako to.. e sad dal mozda ima neka sifra za to ili sta vec ?? thx unaprijed
Kada krenes okreni auto prema sredini desnog parkiranog auta. Vozi tako sve dok ne vidis na stazi mrlju od nafte. Kada dodes do te mrlje uradi sljedece: pusti gas, i pod rucnom naglo okreni ulijevo. Vjerojatno ces morati probati nekliko puta. Kladim se da ne mozes preci burning lap. E tu zaista treba velika vjestina. JA znam jednu caku, mozda je i napisem ovdje jednom prilikom. I ne razumijem zasto je vama tako cool slati save u kojem je to vec prijedeno. Cilj je da to sve sam uradis.
Colonel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-08, 21:53   #166 (permalink)
Starter

Razor-gogo

Citat:
Pravi autor: Colonel Pogledaj Poruke
Kada krenes okreni auto prema sredini desnog parkiranog auta. Vozi tako sve dok ne vidis na stazi mrlju od nafte. Kada dodes do te mrlje uradi sljedece: pusti gas, i pod rucnom naglo okreni ulijevo. Vjerojatno ces morati probati nekliko puta. Kladim se da ne mozes preci burning lap. E tu zaista treba velika vjestina. JA znam jednu caku, mozda je i napisem ovdje jednom prilikom. I ne razumijem zasto je vama tako cool slati save u kojem je to vec prijedeno. Cilj je da to sve sam uradis.
ma mogu to prec jebe me ono uparkiravanje izmedju dva auta ..
Odgovori sa citatom
Star 30-08-08, 21:54   #167 (permalink)
Starter

Razor-gogo

e dal zna netko slucajem sam ukuco sifru da nikad ne trazi hranu pa mi sad ne pise kao da gladni i da treba hranu.. probo sam deaktivirat sifru nije islo dal moze se to deaktivirat il moram ponovo igrat??? molim da mi odgovorite brzo jer mi treba ta informacija .. unaprijed puno hvala
Odgovori sa citatom
Star 30-08-08, 22:32   #168 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-07-08
Godina: 2
Poruka: 629
markorakija se izdvaja iz masemarkorakija se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku markorakija

pa upiši šifru ponovno svaka šifra koja ostane mora se i maknut
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 00:46   #169 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
Colonel se izdvaja iz mase

Citat:
ma mogu to prec jebe me ono uparkiravanje izmedju dva auta ..
Meni je trebalo 2 dana da to predem. Nakon 30 pokusaja uspijem 99%, pa onda nakon 20 pokusaja uspijem ponovno 99%, i onda nakon dosta muke Gold Medal. Bitno je samo da se trudis. Eksperimentiraj s kocnicom prilikom skretanja. I obrati paznju da mrlju od nafte na stazi. Ona ti je znak.
Colonel je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 11:44   #170 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 897
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Dovoljna ti je i brončana medalja da prođeš bilo koju misiju u bilo kojoj školi. Ne kužim ovo s 99%.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: andreas, gta, san

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Grand Theft Auto: San Andreas Kristijan Igre 538 28-05-08 19:25
Gta: San Andreas Baltazar Igre 10 19-01-06 09:54

Trenutno vrijeme na forumu: 09:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114