| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; ovo jos nisam skuzio cuo sam da se moze lik promjenit kada dodjes do prvog zadatka di je smokeva kuca ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| Starter | Re: GTA San Andreas! ovo jos nisam skuzio cuo sam da se moze lik promjenit kada dodjes do prvog zadatka di je smokeva kuca pa se treba neka ograda preskocit ili kako vec da dodjes do nekog odredista gdje to mozes uradit jel to netko zna ?? ja sam probavo ali nikako da skuzim kako i gdje hehe pa ako je neko to vec uradio molim za pomoc hvala unaprijed ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Starter | Re: GTA San Andreas! molio bi ak ima neko iz zagreba da zna gdje ima kupiti original igru gta san andreas ?? hvala ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! |
| | |
| | #164 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-08
Poruka: 7
![]() | Re: GTA San Andreas! lik ti si puko za gta IV konfiguracija je:1 gb rama,jednojezgreni procesor 2.0 do 3.0 i graficka 256minimum 7serija najmanja. eto ti konfiguracija,kam si ti otiso 512 8800gs graficke to ce bit mislim za preporucenu graficku |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() | |
| | |
| | #166 (permalink) | |
| Starter | Re: GTA San Andreas! Citat:
..
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! | |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Starter | Re: GTA San Andreas! e dal zna netko slucajem sam ukuco sifru da nikad ne trazi hranu pa mi sad ne pise kao da gladni i da treba hranu.. probo sam deaktivirat sifru nije islo dal moze se to deaktivirat il moram ponovo igrat??? molim da mi odgovorite brzo jer mi treba ta informacija .. unaprijed puno hvala
| | |
| | #169 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
![]() | Re: GTA San Andreas! Meni je trebalo 2 dana da to predem. Nakon 30 pokusaja uspijem 99%, pa onda nakon 20 pokusaja uspijem ponovno 99% ![]() , i onda nakon dosta muke Gold Medal . Bitno je samo da se trudis. Eksperimentiraj s kocnicom prilikom skretanja. I obrati paznju da mrlju od nafte na stazi. Ona ti je znak.![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« nba
|
CS 1.6 HRVASKI SERVER »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 19:25 |
| Gta: San Andreas | Baltazar | Igre | 10 | 19-01-06 09:54 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:08.

hvala unaprijed 

ili skinut besplatno s neta...

, i onda nakon dosta muke Gold Medal
. Bitno je samo da se trudis. Eksperimentiraj s kocnicom prilikom skretanja. I obrati paznju da mrlju od nafte na stazi. Ona ti je znak.