| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Ineluki Dovoljna ti je i brončana medalja da prođeš bilo koju misiju u bilo kojoj školi. Ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() | |
| | |
| | #172 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: GTA San Andreas! Pa igrica ti može biti u potpunosti pređena i sa svim brončanim medaljama. LOL Prolaziti sve škole sa 100% da bi dobio običan auto koji u biti niš ne valja i još k tome ga možeš bez problema dobiti šiframa... Pretjeruješ.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #173 (permalink) | |
| Starter | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! | |
| | |
| | #176 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-08
Poruka: 33
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() | |
| | |
| | #177 (permalink) | |
| Starter | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() ![]() ![]() i sto se tice skole evo da malo predstavim kako sam je ja preso hehehe ![]() the 360 100%, the 180 100%, whip and terminate 100%, pop and control 100% burn lap 93%, cone coil 100%, the 90 98%, whellie weave 99%,spin and go 100%, P.I.T manuver 100%,alley oop 95% i city slicking 99% i sve je bilo u redu dok sam se vozio gradom na zadnjem testu i zadnji onaj zidic kraj skole gdje treba skrenut lijevo i zatrcam u onaj zidic slucajno i odbije mi 1% pa koji peh ![]() ![]() ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! | |
| | |
| | #178 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 3,037
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: GTA San Andreas! ako si već htio da povjerujemo da su to šifre za san andreas onda si mogao promjenit naslov iz BiteFight Server 1 - u nešto tipa gta san andreas cheats ili slično i kakve veze uopće ovaj link ima sa san andreasom |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-08
Poruka: 4
![]() | Re: GTA San Andreas! Super igra..sjećam se kad je izašao prvi dio hehe..još iz ptičje perspektive..ahh..bum je napravila..A San Andreas sam prešla 3 puta...puno skrivenih gluposti..itd..3. put sam prelazila pomoću walkthrough-a...da nađem sve potkove, školjke..grafite..bonus jumps ili kako se već zovu...ah ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« nba
|
CS 1.6 HRVASKI SERVER »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 19:25 |