| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ti isto furkas Multiplayer? Ja sam igrao, ali software je jos u ranim verzijama, ali i nase veze su blahblah ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Ti isto furkas Multiplayer? Ja sam igrao, ali software je jos u ranim verzijama, ali i nase veze su blahblah tako da i nije nesto interesantno.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Ovaj za SA ti je kao igrica samo sto vas ima vise igraca. Jedino jebe sto je program u ranoj verziji razvoja tako da nisu svi bugovi ispravljeni i nisu sve pogodili ko u zicu. A i trazi dosta jaku vezu nemozemo mi to sa T-comom... Ali kada bi bilo za LAN , ali nisam nigdje jos nasao LAN multić za SA.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: GTA San Andreas! Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: GTA San Andreas! Ja sam zapeo kad trebam uništit neki helić od mikea torena i nikako ga pogodit kad moram vozit za njim a za to vrijeme nemrem pucat i ona misija kad Zerou pomažem s onim avionom razjebat onih 5 dostavljača 2 bike 2 kombija i neznam što je peto, problem je upravljat avionom. Ako netko zna nek prenese znanje dalje. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Citat:
Neznam ja sam to bez beda prosao. Vazno je imati svoju razrađenu taktiku (probavas razne dok ne dođeš do prave), a pošto sam prešao cijeli GTA3, GTA: VC, i GTA: SA i to nekoliko puta svakoga, već znam koju taktiku upotrijebiti na kojim misijama unaprijed. Tako (bar se nadam) mi nece biti bed preci ni najnoviji GTA koji ce doci. Eh da i kao sto sam vidis nakon tolko igranja svih ovih 3D dijelova dobijes i puno iskustva. Onda sve prelazis ko iz sale. Ako nemozes sam preci i neda ti se razrađivati svoje taktike i truditi se vise daj mi sejv, pa cu ti ja to srediti kad nadjem vremena.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: GTA San Andreas! Gle probat ću sve, ne igram svakodnevno tak da je možda i u tome problem. Uglavnom jebe me taj helikopter jer nemam ga kad pogodit, čim mu se približim dok je još na helipadu počne cutscene, moram uzet rocket launcher i dok ga uzmem helić je već izvan dometa, natjeravam ga sa autom al da bi ga pogodio moram izać iz auta al on mi opet ode van dometa tak da šizim. |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 18:25 |
| Gta: San Andreas | Baltazar | Igre | 10 | 19-01-06 08:54 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

Ali kada bi bilo za LAN
, ali nisam nigdje jos nasao LAN multić za SA.