| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo preci cu ti to bez beda... jebote kakava ti to grafika 800*600, vidljivost na manje od pola, bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Evo preci cu ti to bez beda... jebote kakava ti to grafika 800*600, vidljivost na manje od pola, bez anti aliasinga! Barem mi je takva bila kada sam ubacio tvoj sejv, neznam jeli to tako i na tvom kompu...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
Ako prijeđeš stvarno si faca, imaš rep od mene i dužnik sam ti, a i ako ne prijeđeš dam ti rep i opet thanx. ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Citat:
Smatraj me facom, mailo sam ti save! Uzivaj ako gdje jos zapne obrati mi se, ja mogu sve preci bez po muke. Ovo tvoje sam presao sada od 00:18-00:30
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Samo ti pucaj Silence, tu igricu znam u dusu... jebem mu znam sve lokacije napamet. Kada bi igrali u MPu i da mi kazes odvezi me na to i to mjesto bez karte bi dosao tamo... To ti je kada si ovisan o GTA-ima...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-06 Lokacija: rijeka-zagreb Godina: 21
Poruka: 28
![]() | Re: GTA San Andreas! od trice se nisu bas puno pomakli sto je lose. nema nikakvog pomaka u igrivosti samo novi grad nove misije i to je to. bezveze
__________________ Ožujsko je pivo kao vođenje ljubavi u kanuu. Jebeno je blizu vodi! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: GTA San Andreas! Hm, ne slazem se. Ima novih vozila (pogotovo u SA), drukcije se upravlja likom, bolje sredjeni handling kod automobila. Puno je veca mapa, time i sredjenja grafika, jesi li vidio kako GTA3 drugacije (lijepse) izgleda na engineu koji pokrece SA. To je bilo u onoj misiji kada avionom letis za Liberty City u onaj kafic. A imas jos i opciju ako ti se ne svidja nesto odi si sam izmodificiraj. Barem GTA se moze izmodificirati do mile volje... Sve to utjece na igrivost, koja je super (za razliku od slicnih igrica npr. Driv3r) Modifikacije- Sto se tice autiju: Recimo ja sam si stavio da mi onaj mali cistac ide 250kmh i da mu je drzanje ceste kao da je zaljepljen na nju... I stavljam nove aute s neta u San Andreas. Mozes jos i kuce i mapu mijenjati, skripte cijele poremetiti, sve... Malo prosvrljaj, ali neces sve odmah nauciti jer ja se bavim time jos od GTA 3 pa neznam kako se neke stvari sredjuju.
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« Silent Hill
|
DotA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 18:25 |