| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; ma daj lol e!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 3
![]() | Zdravo!!!Novi sam ovdje i molim vas za jednu malu pomoć!!! U trećem gradu SAN FIERRO treba da dobijem zadatak od jednog slijepog čovjeka po imenu WOOZIE.Zadatak se zove AMPHIBIOUS ASSAULT.Kada uđem kod njega oni kao igraju igrice i kada izađem piše mi ovako:"YOU NEED MORE PRACTICE UNDERWATER BEFORE YOU CAN START THIS MISION. Šta treba uraditi...Molim vas pomozite mi!!! ![]() ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 446
![]() | Re: GTA San Andreas! Jednostavno moraš što više vremena provesti ispod vode tj. roniti.Sjećam se da sam ja trebao oko pola sata roniti da bi mogao ući u tu misiju
__________________ Noises, noises, people make noises, people make noises when they're sick, Nothing to do except hold on to NOTHING!!! ---------Disasterpiece by Slipknot--------- |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07 Godina: 18
Poruka: 17
![]() | Re: GTA San Andreas! Ima jedna caka za to, roni malo ispod površine, i kada ti se ono za kisik isprazni, izroni i udahni (prićekaj da ti se napuni do kraja). To ponovi par puta i brzo ćeš moći pristupiti misiji. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: GTA San Andreas! ne tak skoro, inace, imas cijelu temu o gta iv
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« nba
|
CS 1.6 HRVASKI SERVER »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 19:25 |