| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako da pređem onu misiju kada sa motorom trebam ući u avion...Uđem i pobijem one ljude u avionu i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() kolko vam je trebalo da prođete? ja prolazim oko 3 dana i tek sam na 25% ![]() | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: GTA San Andreas! pa nije trebalo, al kad imas sve medalje, dobijes aute, sve zlatne, dobijes najbolji auto (navodno)
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: GTA San Andreas! igram ju vec 2 godine, imam jos 4 misije do kraja nije fora u brzom prelazenju, fora je u gustanju u igri ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 78
![]() | Re: GTA San Andreas! Citat:
![]() ali ja toliko volim ovu igru da sam ju 3 puta presao od 0-100% bez ikakvih varanja s gustom...prvi put mi je trebalo dosta dugo, 2. puta je bilo ponavljanje gradiva i pronalazenje novih nacina za laski prolaz.. a 3. put je cijela igra bila izmodana da je malo stekala (od kolicine poligona custom modela) sto cesto ekipa misli da je komp a ustvari je slab graficki engine same igre... uglavnom, najbolji gta do sada... ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« Diablo III
|
World Of Goo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |