Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; da se pohvalim,prošao sam ju 2 puta do kraja sa 100%...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-01-08, 02:08   #71 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase
Re: GTA San Andreas!

da se pohvalim,prošao sam ju 2 puta do kraja sa 100%
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 15:44   #72 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,037
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

ja sam je prešao 3 puta jednom na ps2 ,a 2 puta na kompu
(nijednom 100%)
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 19:12   #73 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Obožavam tu igru... Nikad je nisam prošla - taman kada sam bila na pola puta - nestala je sa memory carda (moj PS2 nitko ne dira osim mene, tako da je mogućnost da ju je netko izbrisao ništavna. Možda zbog cheatova ). Uglavnom, sada opet igram. Odlična je za izbacivanje suvišne negativne energije...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-08, 19:19   #74 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 382
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
oh san andreas, give me more, fast
znate za gta sa multiplayer, mislim da je sad na 80 %
aha bas je fora san andreas multiplayer, to trebas instalirat san andreas i onda skinut server
Luka/Mr 0wner je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 18:20   #75 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 24
Poruka: 711
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

Citat:
Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
aha bas je fora san andreas multiplayer, to trebas instalirat san andreas i onda skinut server
skinut server? lol... skinut samp valjda...
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 19:02   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 27
Poruka: 48
garynumber77

...instaliral sam igru i kad igram nekad mi miš zna zaštekat(jednostavno ne funkcionira pa moram esc pa resume i tako par puta i proradi).I nije još to sve,ponekad mi se zvuk izgubi ili se čudno čuje.Da li postoji kakav patch za to ili je nešto drugo u pitanju?
garynumber77 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-08, 14:52   #77 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 382
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DOGGY Pogledaj Poruke
skinut server? lol... skinut samp valjda...
Kakav samp ?? Ako sam ja skino server i igram po cijele dane san andreas!
Luka/Mr 0wner je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-08, 15:59   #78 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 21
Poruka: 368
ldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz maseldeanl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ldeanl

Citat:
Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
Kakav samp ?? Ako sam ja skino server i igram po cijele dane san andreas!
ma koji server si skinuo. Dobro ti doggy govori, kako možeš skinut server

Skinuo si kao i svi drugi SA:MP ili san andreas multiplayer dodatak igrici, update, programčić ili kako to već želiš zvat.

BTW
Citat:
Web server je računalo na kojem se nalaze web stranice. Kako je pristup svakom računalu određen portovima (ulazima) koji su predstavljeni brojevima, tako je i pristup web serveru određen portom. Port za pristup web serveru je 80. Svaki server ima IP adresu, tako da kada se neka stranica posjećuje, odnosno neki server, zapravo se posjećuje adresa kao 98.34.65.243:80, gdje broj 80 govori da se radi o web serveru. Prostor na web serveru se može zakupiti kod davatelja usluga hostinga (posluživanja) stranica.

Dakle, prilikom izrađivanja stranica, da bi one bile dostupne na Internetu, potrebno je da se smjeste na neki web server. Web serveri obično dolaze u vidu clustera u velikim centrima podataka (en. data center). Naravno, moguće je i od običnog računara napraviti web server, no to nije tako dobro rješenje iz nekoliko razloga. Kao prvo, web stranice smještene na serveru moraju biti stalno dostupne, što znači da računar mora biti stalno uključen i spojen na Internet. Također je potrebno imati statičku IP adresu (iako postoje određene "tehnike" za instalaciju servera na računar koji nema statični IP). Web server bi trebao imati stalnu IP adresu, kako bi mogli registrirati domenu i tu domenu usmjeriti na dotični IP. Na taj način posjetitelji ne moraju pamtiti brojeve (IP) servera već samo adresu.
by Wikipedia

"legend"
opet moram obrazložit nick ---> link

Zadnji Uredio ldeanl : 27-01-08 u 16:05.
ldeanl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 09:35   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,875
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: garynumber77 Pogledaj Poruke
...instaliral sam igru i kad igram nekad mi miš zna zaštekat(jednostavno ne funkcionira pa moram esc pa resume i tako par puta i proradi).I nije još to sve,ponekad mi se zvuk izgubi ili se čudno čuje.Da li postoji kakav patch za to ili je nešto drugo u pitanju?
ma i meni mis zna zastekat, ali jako rijetko.. nemam pojma za patch.. kad sam trazila po netu kako to rijesit nisam nis nasla..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 19:38   #80 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 6
razorone1 se izdvaja iz mase
ja imam max adsl od jedne gige pa me zanima kolko troši megabajta po satu(ps.:nemojte mi lagat zato jer sam skinuo bitmeter!!!!)

naravno govorim o gta san andreas multiplayer

KORISTI EDIT!!
razorone1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: andreas, gta, san

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Grand Theft Auto: San Andreas Kristijan Igre 538 28-05-08 19:25
Gta: San Andreas Baltazar Igre 10 19-01-06 09:54

Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114