| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas! u Tehnologija i Tehnika forumu; da se pohvalim,prošao sam ju 2 puta do kraja sa 100%... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: GTA San Andreas! Obožavam tu igru... Nikad je nisam prošla - taman kada sam bila na pola puta - nestala je sa memory carda (moj PS2 nitko ne dira osim mene, tako da je mogućnost da ju je netko izbrisao ništavna. Možda zbog cheatova ). Uglavnom, sada opet igram. Odlična je za izbacivanje suvišne negativne energije... ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: GTA San Andreas! skinut server? lol... skinut samp valjda...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Godina: 27
Poruka: 48
![]() | Re: GTA San Andreas! ...instaliral sam igru i kad igram nekad mi miš zna zaštekat(jednostavno ne funkcionira pa moram esc pa resume i tako par puta i proradi) .I nije još to sve,ponekad mi se zvuk izgubi ili se čudno čuje.Da li postoji kakav patch za to ili je nešto drugo u pitanju?![]() |
| | |
| | #78 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: GTA San Andreas! Citat:
ma koji server si skinuo. Dobro ti doggy govori, kako možeš skinut server ![]() Skinuo si kao i svi drugi SA:MP ili san andreas multiplayer dodatak igrici, update, programčić ili kako to već želiš zvat. BTW Citat:
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link Zadnji Uredio ldeanl : 27-01-08 u 16:05. | ||
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: GTA San Andreas! ma i meni mis zna zastekat, ali jako rijetko.. nemam pojma za patch.. kad sam trazila po netu kako to rijesit nisam nis nasla..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
« nba
|
CS 1.6 HRVASKI SERVER »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Grand Theft Auto: San Andreas | Kristijan | Igre | 538 | 28-05-08 19:25 |
| Gta: San Andreas | Baltazar | Igre | 10 | 19-01-06 09:54 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

). Uglavnom, sada opet igram. Odlična je za izbacivanje suvišne negativne energije... 

.I nije još to sve,ponekad mi se zvuk izgubi ili se čudno čuje.Da li postoji kakav patch za to ili je nešto drugo u pitanju?
ma koji server si skinuo. Dobro ti doggy govori, kako možeš skinut server
--->