| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi half life2- episode 2 - Problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovak, na drugom sam poglavlju epizode 2 i dodjem brijem pred sam kraj (pobjegnem od onog velkog telca i padnem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,132
![]() ![]() ![]() ![]() | half life2- episode 2 - Problem Ovak, na drugom sam poglavlju epizode 2 i dodjem brijem pred sam kraj (pobjegnem od onog velkog telca i padnem dolje) i krenem prema nekom ljudskom lešu u daljini (moram tamo ići jel se nam di drugdje) i igra me redovno izbaci van veli mi da nemam neki fajl u memoriji (ne znam sada kaj tocno veli jer sam na poslu) i izbaci me van. Pa, jel imo neko slicni problem, igru sam nabavil prek pirata u sklopu orange box-a. Jel mi mozda crack loš ili koji k???
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 80
![]() | Re: half life2- episode 2 - Problem moguce da je krivo sprzen dvd... moguca je losa instalacija, pa probaj reinstalirati, probaj loadati save prije zadnjeg jer je mozda neki bug u igri, updateaj drivere za graficku...tisucu je mogucnosti...reci koji tocno file kad dodjes doma, pa cemo mozda znati detaljnije... ![]()
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,132
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: half life2- episode 2 - Problem fala, al gledo sam po forumima, i hrpa ljudi je imala isti problem, navodno ima par rjesenja (glupih, tipa gledaj u pod dok prolazis kroz taj hodnik) pa cu to probat.. bumo vidli, javim još
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

pametni znaju