| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Helikopter u Tehnologija i Tehnika forumu; eto topica o najpopularnijoj igrici na ovom forumu... ja naletim tu i tamo i bacim koju, tek tolko da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Helikopter eto topica o najpopularnijoj igrici na ovom forumu... ja naletim tu i tamo i bacim koju, tek tolko da se upisem u top10... upravo sam skuzio da nema smisla da se trudim jer ocito ne znam na koji nacin se skupljaju bodovi... mislim, helikopter ide svima jednakom brzinom a gogy nakon 222 seknunde izvuce 5275 bodova a ja nakon 181 sekunde imam 1337... ocito postoji neka fora.. pitanje je : u kojem zecu lezi grm?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Sve u svemu sekunde nemaju veze. Bitno je samo da se što duže održiš u zraku da se nigdje ne stumbaš, tj. da što dalje odletiš... Ljudi nemojte odustajat baš mi je zabavno kad imam konkurenciju. Bio sam sav sretan kad je liverpool_fan izbio na prvo mjesto pa sam ga moro stizat... zakon igrica ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Imaš one okrugle al se ne okreću... lakše je nego ono na samom početku :
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: helikopter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.

: