| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Heroes of might and magic 5 u Tehnologija i Tehnika forumu; Jel ima zagriženih igrača na forumu? Kakva su vaša očekivanja? Navodno će biti jako jako slično 3 dijelu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-09-05
Poruka: 173
![]() | Heroes of might and magic 5 Jel ima zagriženih igrača na forumu? Kakva su vaša očekivanja? Navodno će biti jako jako slično 3 dijelu, a opet sve 3D... Zanima me kad izlazi u prodaju? ima nekakav limited edition paket, samo 4000 kom zasad ![]() ovak bi to trebalo izgledati ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes of might and magic 5 Ne znam kada bi trebao izači ali znam da ga već jaaaaaaaaaaaaako dugo (predugo) rade. Meni je 4.dio bio isto bezveze za razliku od 3.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Heroes of might and magic 5 Evo saznao sam datum izlaska: 18.05.06. (pogledao sam na Amazonu; tamo ga se već može rezervirati za skromnih 48,--€) Stvarno bi trebala biti do yaya!! Jedva čekam!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Heroes of might and magic 5 Za to sam prije bio zagrižen, ali sad već dugo nisam bacio s nekim.btw, 4 mi je sranje zbog tog 3d-a, ali zato 3 je odlična.jel netko možda igrao heorose 2?stara je, ali prilično dobra
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Heroes of might and magic 5 O jebemti grafika je lijepa. Samo da bude i sadrzaj dobar. Nije fora kada pumpaju grafiku, a temu i sadrzaj useru do daske. Najbolje su bile igre davnih godina kada je grafika bila losa, ali si igrao jer te sadrzaj prikovao uz stolicu kraj kompjutera. : ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: heroes, magic, might |
« Zaraze AIO
|
sniper school »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:00.

pametni znaju 
: