| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi igranje preko interneta? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedno pitanje za znalce ovog tipa igranja: Zanima me, pošto nemam niti jednu original igricu, ako zna itko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| igranje preko interneta? Imam jedno pitanje za znalce ovog tipa igranja: Zanima me, pošto nemam niti jednu original igricu, ako zna itko na kojem serveru je moguce igrati igre bez jedinstvenog cd-keya poput: Doom3 ov Colin McRae Rally 2005 Brothers in Arms:Road to Hill 30 SWAT 4 GTA: San Andreas C&C: Generals Counter Strike(Novi) Ili ako ima koja igra da se može igrati bez key-a preko interneta...(pucačina, nogomet ili neki rally)? Pozdrav! mmm |
|
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-01-05
Poruka: 3
![]() | Re: IGRANJE PREKO INTERNETA...? A jel imas ti Gta san andreas? Meni bi trebao, a nikako ga ne mogu nabaviti...a sto se tice igranja preko neta, imas programcic koji se zove The All seeing eye, ali nisam siguran za koje igre ti on nade servere |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: IGRANJE PREKO INTERNETA...? Citat:
posalji mejl pa cemo vidjet sta se moze izmuljat.Dottore dobrodoshao na forum enjoy ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-05
Poruka: 39
![]() | Re: IGRANJE PREKO INTERNETA...? Da imas AAOps on ti je djabe a super online igra a ove druge ti se 99% slicajeva placaju pa sada ti vidi zato ti i trazi original igricu(CD key)tako da nemozes da igras sa piratskom verzijom. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-07-05
Poruka: 536
![]() ![]() | Re: IGRANJE PREKO INTERNETA...? skini sa neta Server Xilince 0.2 ili bolji nadji *** i uzivaj.0.2 verzija je losa ali sta je dzabe i Bogu je drago novija verzija WDDG ARRMAGEDON http://www.wddg-online.com/forums/index.php ovde morate da se registrujete |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-07-05
Poruka: 536
![]() ![]() | Re: IGRANJE PREKO INTERNETA...? A zar niko neigra WoW ??? Ako nekog interesuje...nacice te vise od 40 servera na www.wowstatus.net Preporucujem "Worlds of Wonder" server ...slabo pada....veza je odlicna , za toliki broj ljudi (60), a Game Masteri su stvarno ok likovi i stvarno zele da pomognu svakom..samo ih pitajte.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: IGRANJE PREKO INTERNETA...? Tko zeli otkljucati CMR05 online neka pozvoni na PM.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: igranje, interneta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Prijenos podataka preko lokalne mreže | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:36 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:03.

ov
mmm 

posalji mejl pa cemo vidjet sta se moze izmuljat.